Hemskt!

Glömde skriva att ni alla måste vara lite xtra förkiktiga som bor i frölunda/tynnered.
Rektorn gick runt i alla klasser idag och berättade om att en pojke i vår skola blivit våldtagit av en man som sa att han va en polis och locka med honom när pojken var påväg hem från skolan.
Tycker detta är riktigt sjukt och hemskt och hur man kan utnyttja ett barn sådär!?
Kopierade en artikel från Gt:s hemsida om detta som hänt!

Polisen har fortfarande inga spår efter den person som under måndagen våldtog en ung pojke i Västra Frölunda.

 

 

Det chockartade brottet inträffade i ett mindre skogsområde mellan Kupeskärsgatan och Tanneskärsgatan, under måndagseftermiddagen.

Området har i efterhand genomsökts av tekniker, i jakt på bevisning.

Då det gäller signalementet på gärningsmannen går spretar uppgifterna till viss del åt olika håll.

Mannen uppges dock vara i övre medelåldern, mellan 50-60 år, och har samstämmigt beskrivits som relativt ovårdad, som något av en uteliggaretyp. Men för att inte missa viktiga iakttagelser så väljer polisen att inte gå ut med ett ytterligare vittnesuppgifter.

 

Blottat sig

Genom förhör har polisen kunnat konstatera att gärningsmannen rört sig i området tillsammans med sitt unga offer under en viss tid.

Polisen ville därför ha kontakt med människor som sett en äldre man i sällskap med en ung pojke, mellan klockan 16-18, i området från Opaltorget upp mot Kupeskärsgatan/Tanneskärsgatan i Tynnered.

Utredarna tittar på andra incidenter som skulle kunna ha kopplingar till den aktuella våldtäkten.

En sådan händelse härrör sig från fredag den 20 maj, då en man som kan vara samma gärningsman syntes i närheten av Önneredsskolan. Mannen skall då ha blottat sig.

– Under tisdagen kommer många poliser att cirkulera i de aktuella kvarteren, runt skolor och på andra ställen där barn rör sig. Det handlar om både uniformerad och civil personal, och dessutom ryttare på häst. Ingen skall behöva känna sig orolig, konstaterar Björ Blixter.

Vill inte skrämma er men va bara förkiktiga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0