Myskläder, check!

Kom precis hem från att vart med lite kompisar. Födelsekalaset jag var på va bokstavligt katastrof.. Glömt att berätta att jag va & julshoppade i förrigår eller ngt? haha har inte koll på dagarna nu ;) Kan ta och visa er det någon dag. Har ju vart lite stressigt på nyår för visste inte vad jag skulla ha på mig! Men nu har jag hittat det och är riktigt nöjd så det får ni se imon! Imon måste jag iaf upp tidigt för ska mot torget och köpa det sista för nyår och ta en fika med Vera, FYFAN VAD JAG HAR SAKNAT DIG!!

Kan passa på och berätta vad jag har för planer inför nyår. Först ska jag med familjen till mammas kompis och äta middag osv. Känns så konstigt att inte va med min familj alls på nyår för det har jag gjort i alla år förutom detta och förra så jag kommer spendera middag osv med familjen sen åker jag vidare till Therese där jag kommer träffa de andra tjejerna & då blir det woop woop! Hehe det är min nyår och bilder kommer!!
Såhär såg jag ut idag, skinnbyxor, primes, blus, skinnjacka & pälsväst.
Haha joel ska spela kort..
Som sagt ta inte bilderna seriöst! We only live once so just have fun and take every day like it it's your last!

GODMORGON

Vaknade ung för en timma sen av att mamma väkte mig. Då var jag trött för har suttit och spela Sims hela natten hehe ;).. Mamma hade gjort Amerikanska pankakor tilll mig  så idag var jag lite extra bortskämd & fick det serverat på sängen hihi..
Jag just nu
Senare ska jag på middag/födelsekalas hos mammmas kompis barn hehe får se om ja tar med mig någon kommer ha det så jävla tråkigt annars.. Skriver sen!

we are the best, fuck the rest!


Haha ta bilderna med en nypa salt för de flesta är inte seriösa!
Iaf tog ihop lite bilder från mina hjärtegull! Cicci & Elin som saknas (har inga bilder på er eller med)
Love you guys. Godnatt!

I'm gonna miss you

Kom hem nyss.. Ska ta och hämta lite te & fixa till mitt rum lite snabbt. Träffade Julia, Elin och Bella en snabbis när jag kom hem från middagen som jag var på idag. Hämtade lite grejer osv osv. Middagen var iaf jättemysig kommer sakna dig Sean!! Haha nu undrar ni säkert men de är min fabrors tjej son allt är ganska komplicerat och vill inte ta allt detta på bloggen men iaf min fabrors tjej är från portugal & hennes son har ju en pappa som bor i portugal så han va här och firade jul & åker imon.. :( Men tar han som min halvkusin hihi har inga kusiner på min svenska sida så tur att jag har min bror har alltid vart han jag lekt med oså under alla släkträffar och det är jag fan glad över!
Två bilder från när Sean vart här:
Nu ska jag spela Sims godnatt!

word


forts på bilderna!

Myskvällen hos therese!
Hahaha..

Piña colada boy

Hej! God fortsättning. Har verkligen inte haft tid eller ork till att blogga nu under julen för det är ju likssom familjen och vännerna man ska spendera sin tid på då ;).. Iaf fick ni något speciellt i julklapp? Tänkte kolla ifall ni vill att jag ska lägga upp vad jag fick i julklapp? Efterssom jag inte uppdaterat något så lägger jag upp bilder jag tagit under dagarna!
Jag och min kära bror påväg till farmor & farfar (Juldagen)
Hahaha lovade att lägga upp en bild på mina nyfixade naglar!
Haha go!
HAHAHAHAHAH
Gör ett till inlägg eller ngt för det blir för mycket annars!

Feliz navidad!

Japp, god jul kära bloggläsare!
Hoppas ni har en mysig julafton för det ska jag försöka ha!
Kram på er!

22 december

Godmorgon på er! Hur är det med er..?
Själv har jag en otrolig mensvärk och är sjukt hungrig så ska nog gå till köket och ta ngt att käka. Sen ska jag börja fixa mig och åka in mot stan. Så hörs sen och ska visa en bild på mina nyfixade naglar blev ganska nöjd!

21 december

Tagga jul snart! Så sköööönt va nu har jag jullov!!



Ang Laserdomen.. Det var hur kul som helst haha det kändes typ som att spela Cs fast du var liksom inne i spelet haha.. ;) Det måste göras om till jullovet med tjejerna haha har ju lite försprång nu! Tyvärr blev det inga bilder för jag hade så kul så tänkte inte på att ta det..
Imon ska alla vi tjejer dra in till stan & köpa julklappar, mys! Har lite ideér på va det kommer bli sen kommer också min mamma komma så ska jag visa lite vad jag önskar mig osv..
Ska iaf försöka att inte glömma att ta bilder imon.
Ska ta & fixa mina naglar bild kommer senare eller imon! :)
Btw glömde säga att jag klippte mig igår kan visa bild imon efterssom ni kommer nog inte märka så mycket för att jag är nydushad! :)

Bilden är feet

GODNATT!

Varför dyker alla tankar upp i huvudet när jag vill sova!?

Haha som sagt.. Kan inte somna!! Blir helt jävla galen snart..
Medans jag ändå är vaken passar jag på att berätta att jag shoppade två saker från ginas hemsida!
Ett par assnygga byxor som jag velat ha sen de fanns i affärerna men de tog slut lika snabbt som de kom och en ball top. Lägger självklart upp bilder på hur de ser ut när de kommit!

Snackar ju ändå om kläder så måste bara ta upp en sak jag verkligen börjar gilla mer & mer, bandeus eller va de heter så jäkla snyggt! Har funderat länge på att kanske skippa nyårsklänning detta år och hitta en assnygg paljett bandeu (hittat assnygga på nelly.com) och svarta skinnbyxor med en snygg kavaj! Hade det vart något..?


Äntligen skaffat det!

Japp, nu har jag skaffat Weheartit! Följ gärna mig, jag följer tillbaka!
http://weheartit.com/marremardelmar

Weheartit

Åh,.. bilderna får mig att tänka på somarn!

deg dag..

Haha såna här dagar kan jag faktiskt behöva! Dega i sängen hela jävla dan! Awesome!! ;)
Kollat massa olika filmer åh blev så jävla arg såg att Micke och molle var på tvi morse hade så gärna velat se den så längessen va!! Aschill dag imon fan haha Laserdome och sovmorgon! Ska försöka ta ngn bild när vi springer runt där haha ska fan krossa killarna! ;) Aja puss!

Känns redan som julov!

Eller är det bara jag som tycker det..?
För hela helgen har vart otroligt mysig! Imon ska klassen dra iväg och köra laserdome, haha + vi har sovmorgon!
På tisdag är det pysseldag, onsdag looov!!

Iaf.. I fredags var jag ju på danstävling tyvärr blev det ingen film på mig för mina kompisar kunde inte komma och har ingen aning om jag ens blev filmad hehe ;) men har film från finalen osv! Vill ni se den..? Det började med tryouts eller vad det heter så tog domarna ut de åtta bästa alltså kvartsfinal! Tyvärr kom jag inte vidare mer än tryouten men är  iaf asglad att jag vågade oså!
Igår var jag och tjejerna först på julkonsert det var jättefint men vi orkade verkligen inte vara kvar så vi drog hem till mig och myste med julbak, te & film! Just nu kollar jag på film och ska nog börja göra ordning mig när filmen är slut :) Måste bara säga att det kommer alltid så bra filmer nu innan jul!!
Hörs!

Julbak

Hej!
Kom nyss hem från en rolig och mysig kväll med tjejgänget! Vi bakade en massa haha mår så illa nu för har ätit så mycket kola och fudge.. Satte på X-factor och ska fixa lite te hehe (som vanligt) Kan ju tyvärr inte ta bilder men det hoppas jag det blir ändring på till 2012 hehe shiit fan va 2011 har gått snabbt! :o Iaf på tal om vad jag menade med att det kommer bli ändringar och mer bilder är för att önskar mig en digital kamera i julklapp och måste fixa min iphone för om ni inte visste så är hela displayen heeeelt förstörd kan snart inte skriva på den mer och jag skojar inte min mobil är katstrof!
Hörs.
(dreglaaar) hehe..

One direction, looooveee

Har verkligen blivit GALEN i dessa killar!
Vilken är eran favorit då..? ;)

Min favorit är heeelt klart Zayn och det har jag sagt innan! Han är så sjukt snygg och hans ögon dödar! :o
Sen tycket jag också Harry är väldigt söt! Hela bandet är ju grymt men de är väl mina favoriter!
Kiillll meee!!!!

Stresssss

Shiiit! Är så jävla stressad över allt åh!! På Fredag sätts våra betyg och jag får ångest för har så mycket arbeten att bli klar med.. So, no, musik, matte you name it.. Måste fan vara riktigt jävla fokuserad i skolan imon!
Nog snack om det, tänkte kolla lite mer med er.. Är det något speciellt ni vill att jag sk skriva om mer osv osv..?
Dansen, kläder, tankar, åsikter mm? Kom gärna med förslag för har fått det tomt i huvudet och vet likssom inte vad jag ska skriva om hehe.. ;) Så komentera gärna i detta inlägg och kom med massvis!! Hade vart asnajs så får jag lite mer inspiration oså hihi! Puss på er!

Efterssom jag inte uppdaterat så mycket så vill jag bara säga att dansen hade avslutning förra fredagen & ni som inte vet så har Twisted feet (Dansskolan jag går på) en dansuppvisning som avslutning varje termin där alla klasser uppträder så jävla kul! Och det gick hur bra som helst även fast jag var jäääävligt nervös hehe ;) Min kära vän Julia filmade mig så kan försöka fixa videon så kan jag lägga upp den!!
Gissa vad jag ska göra på fredag då!? Jo då är det dans tävling och jag ska nog vara med. Det var ung för ett år sen jag var med i min första danstävling så detta blir min andra.. Sjukt nervös! Men får hoppas på det bästa. Fråga gärna om ni undrar något!

Varför kan inte tiden gå snabbare..!?

Hehe sitter framför datan och kollar lite bloggar. Tack till alla söta komentarer jag får ni är bäst! Väntar på att Twilight ska börja gaaaaah.. Har inte sett breaking dawn än måste fan göras.. kanske julovet..? :) Stack aldrig ut idag för det har regnat och blåsigt :( Ska ta och fix te innan det börjar. Fuck! Förlåt för språket men är så stressad med allt! På fredag sätts betygen och en massvis arbeten ska lämnas in denna vecka och jag är typ inte ens klar med hälften.. :( Åh problem problem.. Typsikt mig jobbar så jävla bra på lektioner & sen när det kommer till arbeten och inlämningar så suger jag på de! Lite bilder från Weheartit








Vad är det med mig egentligen..!?

Förlåt, förlåt förlåt.. Blir så arg på mig själv att jag lovar er att blogga och göra inlägg nästa dag osvosv.. Jag försöker verkligen men när jag väl bloggar tycker jag att det går bra! Right..? ;) Ska iaf försöka blogga så gott det går. Men jag lovar inget, åh mina bloggläsare är otroligt gulliga som fortsätter läsa bloggen även fast jag inte bloggar! Betyder väl att ni vill veta om vad som händer i mitt liv..? hehe :) Pussss

Sista inlägget för idag.. tror jag iaf hehe!

Ville bara säga godnatt och skulle bara säga att imon tror jag att jag kommer göra ett collage på lite saker jag önskar mig till jul & snygga nyårs kläder & skor osv osv hörs nog imon hjärtisar!
Kan ju ta och lägga upp en låt till som jag älskar hehe..
One direction jag dör för zayn that's my guy and yes you get slapped if you looking hoe ;)
Haha nej men skoja ta inte den det jag skrev seriöst!
Får typ eyeorgasm bara att kolla på zayn vafaaan åhhhhhh.

En vanlig dag!

Gjorde nyss ett collage med en snygg outfit till vardags!
Första gången jag gör detta så komentera gärna ifall ni tycker jag ska fortsätta med detta ;)




tjena hehe..

Hej! Lite snabb update bara ;)
Hade ju dans idag riktigt hård träning idag & också sista träningen för denna termin.. buhuu! :( Men som sagt på fredag är uppvisning kommer bli så jävla kul! Och nästa helg är det danstävling som jag nog ska vara med på! Ser ifram emot det!!
Är nyduschad asgöttt! Ska ta och fiksa te osv osv..
Lägger upp en låt jag älskar!
Är det bara jag som får låten att tänka på sommarn..? :)

Sovit hos juliaa

Hej! Hur är de med er? :)
Själv mår jag super! hehe..
Sov hos vackra Julia så vi fixar oss nu ska snart ut och sen vid fem dra hem till mig för att plugga! -.- Nej men seriöst måste fan göra det, har matte prov imon så japp.. ;)
love u hjärtis

I don't want to be everything to everyone but i want to be something to someone.

Hej har so nu gjorde nyss klart mitt So prov gick helt okej hehe ;)
Håller på och skriver om min so uppsats har lunch sen hörs!

RSS 2.0