Mys

Just nu + Jersey shore! GODNATT.


Fräääääsh!

Japp. Nydushad, benen rakade, insmörjd av lotion, check! Åh va skööönt va, fårn att plötsligt gå från att vara äcklig & svettig till att bli heeeelt fräsh igen!! Gör inte så mycket nu. Ska fixa ngt tidinställt inlägg osvosv. Har tyvärr inte hunnit blogga idag pga av skola & dans. Uppdaterar vid tio tiden ngt sånt hihi PUSS.♥
Innan jag dushade va jag såhär :(
Till att bli såhär ;)

Sliten tjej

Kom precis hem från en underbar & svettig dansträning! Hehe askul va det! Har saknat dansen jättemycket så det är skönt att det börjat igen. Måste ta och dusha nu höööööööööööörs sen!

Dag 2

2. Staden där du bor

Hmm.. Förstog inte riktigt vad som menas med denna punkten? Iaf ska väl förklara oc skriva det som jag tolkat det! Ni som har läst min blogg sen start vet nog att jag bor och är uppväxt i Göteborg. Själv tycke rjag Göteborg är e underbar stad som har det mesta när det gäller kläder, café osvosv you get it. Åh kommer inte på så mycket mer om min stad så detta får väl nya + en bild jag tagit på Göteborg! ;) Hehe..



With Emma

Sitter med Emma i soffan och myser med chailatte! Va ute förut och träffa tjejerna oså! Nu kommer bilden på min jacka & en ny pälskrage! :)


Städdags!

Kom precis hem frå läxhjälpen. Seeeegt som fan att det är måndag va! Iallafall ska ta och städa mitt rum för det är katastof! Mår fan inte bra utav det :( Hehe.. Sen måste jag plugga lite ska nog träffa Therese en stund också hon har ju varit sjuk så har inte träffat henne på ett tag.
Slänger in dagens firre lite sådär!
Tshirt/tröja? - Gina tricot
Dr Denim jeas - Fiorucci
Nitbälte - Gina tricot

Again and again

- Skööööööööööön låt!




30 dagar!

Testar mig på en sån här lista IGEN. Haha ni som följt mi blogg från start vet säkert att jag haft en sån här lista innan men aldrig lyckats bli klar ;) Let's try again.
1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högst dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagelack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar


Dag 1: Berätta om dig själv

Japp. Jag heter Maria och är 15 år född 1996. Jag föddes i Filipinerna där min mamma kommer ifrån. Men efterssom min pappa är svensk så flyttade jag till Sverige i rätt så tidig ålder. Haha tror inte ens jag hann fylla ett..? Jag bor i en mysig lägenhet i goa Göteborg. Där jag bott sedan jag flyttade från Filipinerna. Jag är väldigt sprallig och energi full när man väl känner mig. Hehe annars kan jag vara lite blyg men sen gå från att vara blyg till att bli väldigt social. Jag älskar att träffa nytt folk! Det är ett av det bästa jag vet. Från 4:an eller 5:an började jag i basket som jag fortsatte att spela i 3 år tror jag.



Home sweet home

Kom hem för en stund sen. Fyfan va det är kallt ute va! Ska ta och fixa lite chailatte och goa mackor. Sen ta och sätta mig i soffan och läsa en bok innan Jersey Shore börjar :) Glömde säga att jag köpt en ny jacka bilder kommer antagligen imon! Så håll ut! Har nog inte så mycket mer att säga så säger väl adjö hehe för idag! GODNATT. ♥
Random bild på mig & cassie från någon skoldag.

Gudstjänst!

Hallå på er! Har inte kunnat blogga pga av att ja inte haft tid osv osv.. Igår hade jag filmkväll hos mig med tjejerna mys! Just nu är ja och tjejerna i kyrkan där vi lyssnar på en kvinna som satt i fängelset i 27 år! 27 hela år!!! Sick hade inte klarat de va.. Hörs väl när jag kommer hem eller något KRAM.
Bild på mig och jullebulle hihi.


Hos Julia!

Japp då har man blivit utelåst, IGEN. Min bror va ju inte i skolan idag för han har ju fått kryckor och hur ska det gå för han och komma till skolan när det är svinhalt överallt!? That's the question.. Både han och mamma va inte hemma så fick möta upp Julia så drog vi hem till henne, chill! Har nyss ätit osv ska mot torget en snabbis innan konfan! HÖRS! ♥

Bad day.

Som sagt rubriken säger nog det mesta. Har tyvärr inte kunnat blogga idag för hela dagen har varit otrolig jobbig! Kan ju berätta lite kortfattat vad som hänt då. När jag kom hem från skolan så var ingen hemma det som gör det ännu värre var ju att jag tappat bort mina nycklar. Så satt i svalen tills jag hör mamma komma från trapporna. Då har inte hon heller några nyheter. Då kommer hon med att min bror är på sjukhus för han har skadat sin fot eller benet. Han är den enda som har nyckel haha japp. De va väl de som hände och det går inte direkt snabbt att vänta på akuten så vi satt ju där ett tag. Till jag och mamma bestämde oss för att åka till torget och ta en fika snabbt tills tjejgruppen började. Nä nog snack om det är hemma nu och allt är bra så nu blir det Jersey shore!
En dålig webbbild wellwell. KRAM

Svar till en söt läsare!


Hej Julia! Klart jag kommer ihåg dig vännen vi va ju bästa vänner och gått i samma klass innan du flyttade så dig glömmer jag inte! Tack sötnos! Nä är också osäker men får se lite det ordnar sig hehe ;) Saknar dig med hör av dig när du är i  Göteborg eller så kommer jag till dig i sommar? :) Puss ♥

Nytt!

Detta kom mamma hem med! Har haft denna mössan innan men pälsbollen va helt lös så köpte en till ännu en gång men då tappa ja bort den.. Så får fan ta hand om denna mössa hihi.. Plus dessa så "vantar". Dessa grejer kommer från Jens K


Ett varmt bad skulle inte skada!

Kom precis hem. Haha sa ju att jag skulle träffa Jullorna en snabbis bara, men så blev det inte! Satt & pratatde om allt så tiden rann iväg om man säger så :) Nää nu ska jag in och ta ett vaaaarmt bad! Låter inte heelt fel, right?
Gör väl något inlägg efter jag badat, TTYL!

Hallå i lingonskogen!

Har nyss pluggat spanska, seegt som fan.. Ska ut och möta Julia & Julia en snabbis sen drar jag mig hem igen för att plugga. Mamma är påväg hem så ska antingen möta upp henne eller be henne köpa ngt gott som jag kan mysa med till någon film lite senare. Imon är det skolans längsta dag ännu mer segare hehe :) Senare är det tjejgrupp får se vad som händer då.
-
Måste bara ta och berätta detta kanske inte är något speciellt eller intressant men det är ju trots allt min bloggwellwell.. Idag kom min svenska lärare fram till mig och berättade hur det gick på våra nationella test prov. Gissa hur det gick? Jo på de enklesta frågorna hade jag inte fixat sådär jättebra MEN de svåraste frågorna hade jag fått fullpott på. Sick right? Haha dog av skratt nää nu överdriver jag.. Men det lät ändå weird? Aja iaf ska ut och möta jullorna nu HÖRS SENARE KRAM. ♥
Jag & gulliga Ammar i skolan yesterday. Cute?
Jaa som sagt ser lite påverkad ut men skitsamma haha ville bara ha bild på mig i keps.
Fint/fult? Själv tycker jag det är assnyggt men jag är inte van att bära snapbacks så kändes inte direkt bekvämt om man säger så. BUT jag ska ha en ändå hihi ;)

Tänkte ta och berätta..

Hur jag sminkar mig. Tyvärr orkar jag inte göra en video på det så får bli ett inlägg steg för steg.
  • Jag börjar med att smörja in mitt ansikte efterssom jag har väldigt torr hy. (Och vaselin på läpparna)
  • Efter det lägger jag på ett compact puder från Mac som jag använt ett tag och tycker är otroligt bra!
  • När jag lagt lite compact puder lägger jag lätt på Hm puder över hela ansiktet.
  • Sen är det lite persika färgad rouge jag lägger på kindbenen. Efter det lägger jag på bronzing puder på kindben, näsa, haka & panna.
  • Detta kan variera men ibland lägger jag på eyeliner & ibland inte men då använder jag Hm:s eyeliner, rekomendreas!
  • Sen mascara om inte jag lagt eyeliner brukar jag böja fransarna.
  • Sen är det ögonbrynspennan den har jag tyvärr ingen aning om vad jag köpt den men de finns överallt så ni hittar säkert det.
Tror det va de. Nu har ni fått veta hur jag sminkar mig. :)

Just nu

Mys + ngn bra film mysmys hihi! Med detta inlägg säger jag GODNATT. Hörs imon 😃


Va fan ska jag välja!?

Har en otrolig ångest just nu. Eller inte bara just nu hela tiden! Har verkligen ingen aning vad jag ska välja blir ännu mer stressad av att veta att det är nästa vecka man ska ha valt.

Åh detta är fan inte kul jag blir så förvirrad för det finns så mycket att välja mellan men vet liksom inte vad! Tro mig ni som läser min blogg och inte ska välja än kommer säkert få denna känsla! Jag vet att jag sagt tidigare till er att jag antagligen vill gå stylistlinjen. MEN jag kan inte bara välja det för att om jag t.ex inte kommer in på den linjen måste jag ju ha andra linjer jag valt så jag kanske kan komma in på de. Visst jag vet jag ska inte tänka så men jag vill ändå vara på den säkra sidan. Då kommer det andra problemet.. Vad..? Har pratat med min studievägledare en gång inte mer och det ångrar jag för jag behöver hjälp. Som tur är kommer hon i veckan så då ska jag fan prata med henne! Men det är verkligen inte kul att inte veta vad man vill gå. Jag har ju också funderat lite på att kanske jobba med mode eller dans. Men åh vafan blir så tveksam över allt..

Hade verkligen varit tacksam om ni läsare kanske kan komma med lite tips!? Spelar ingen roll om vad skriv, vad som helst! Bara jag får lite inspiration på vad jag kanske sen söker till hade verkligen hjälpt.. Hoppas jag på iallafall!

TISDAG 24 JANUARI

Hej på er! Har inte haft tid till bloggandet tyvärr. Kom precis hem va ute lite med Julia, Bella och Elin vi gjorde inte så mycket. Idag har jag åkt skridskor med skolan. Kul? Nej inte direkt haha. Jo kanske i början men sen när man väl börjar frysa är det inte det efter vi hade skridskor hade vi ung två timmars rast så stack till torget med Hannah, My & Cassandra där vi käkade subway, så jävla gott va! Sen va det tillbaka till skolan och ha de två sista lektionerna.
Har väl inte så mycket mer att berätta.. Lägger upp lite bilder från dagen!

Haha går inte direkt så bra ser det ut som..?
Hoppsan, där håller jag på att ramla, smidigt.. ;)

Just nu, bullied!

Sitter och kollar på Mtv där det nu börjat en serie som heter "bullied". Där har ungdomar filmat sig sjävla de flesta har ju blivit mobbade så de berättar om hur de hade det när mobbningen pågick.. Nää sånt här gillar inte ja när man ser och hör hur de som blivit mobbade mår så mår ja verkligen dåligt! Att de ska behöva gå igenom såna här idiotiska saker! Så ta hand om varandra för ni som mobbar. - Karma is a bitch!


@ veras place!

Tjejmiddagen/festen va riktig lyckad! Tack ännu en gång Vera för denna otroligt roliga kväll! Tog inga bilder med min kamera men Vera har på sin så ska be hon skicka de till mig! Sitter just nu och väntar på Vera som städar sen ska vi nog dra vidare på kungs och käka pizzaaa hoppas ni haft lika roligt som jag. Så hörd vi när jag kommer hem, KRAM!


FREDAG 20 JANUARI

Kom precis in från kalla vädret. Så sjukt va va ändå riktigt härligt väder idag på da med sol och allt + att det inte blåste! Men nu till kvällen va det inte skönt att gå ut..

Skulle bloggat när jag kom hem men somnade hehe så det blev inget av de. Sen när jag vakna fick jag stressa så att jag skulle hinna till konfan för vi skulle till en annan kyrka på en ungdomsgudstjänst, helt ok var det det va ju väldigt mysigt men långtråkigt och man blev väldigt rastlös. Ska inte göra så mycket nu kolla på ngn film tills jag blir trött och mysa! Måste upp tidigt imon för ska till stan med mamma och kolla min mobil osvosv så hörs imon Kramar!
Orkar inte ta kort med kameran så får bli några dåliga webbisar!

Teenager post

- Skrämmande äckligt vad dessa texter stämmer in.. Right..!?

- Cause you got that ONE thing!


Behöver nog inte oroa mig för att ja ska växa..

Hahaha två bilder från gympan idag. 
Gör inte så mycket nu, kollar tv med brorsan osv. Ska ta och plugga litee mer matte innan jag går och lägger mig. Yeaah imon är det fredag, vad jag längtat! Imon är det konfa & lördag drar jag mig till Vera och firar hennes födelsedag kommer nog bli jättekul! Så säger godnatt nu, KRAM! :)

Drar mig vidare..

Till tjejgruppen. Idag var det längsta dagen i skolan. Seeeegt som fan men är fan så jävla stolt över mig själv för att jag pluggat allt som skulle rättas till idag hihi har faktiskt rätt till att vara det, right? ;)

Dagens:
Skjorta, stickad tröja, skinnbyxor, dr martens.
Skriver när jag kommit hem tror jag. KRAM!

Right now

Crazyyyy?
Kärlek till er! Godnatt, ta hand om er!

Lite hjälp kanske? ;)

På musiken fick vi en uppgift där vi ska skriva en egen låt.. Hmm undra hur det kommer gå är inte direkt någon låtskrivare hehe ;) Så någon gullig läsare kanske kan ge mig lite tips? Har satt på mig sovkläder för ska nog kolla på någon film och sen gå och lägga mig. Gjorde inte så mycket idag gick ut och träffade Therese en stund sen stack jag hem och pluggade det sista på spanskan. Imon är det tjejgrupp i kyrkan, mysmys! Får se vad som händer då..? Om jag inte skriver något mer nu så säger jag GODNATT!

För sköna vänner jag har. La aldrig in dessa bilder från skolan förut haha söta vi är på syslöjden!
Haha Ammar, - Bitch pleeeaase..

Äckel väder, vart är du solen?

Hej på er!
Kom precis in från ösregnet.. Efter skolan stack jag hem och åt lite efter det stack jag tllbaka till skolan för idag hade de läxhjälp tycker det är så himla bra va! Satt och pluggade spanskan som skulle vara klar till imon känns jätteskönt att det är gjort nu. Har inte tagit dagens outfit men kan ta kort på det senare för ska fixa mig lite och sen bege mig ut i ösregnet igen hehe. Träffar tjejerna en stund sen blir det väl plugg igen så hörs antagligen senare! PUSS.
Bild på mig och Hannah igår från skolan. Söta.

TROR JAG DOG EN SEKUND!

Denna tjej har jag sett på weheartit och första gången tänkte jag OMG FUCK VA SNYGG!





Hade sett att asiats blogg skrivit om henne på så sätt fick jag reda på hennes namn så var bara tvungen att skriva om henne denna ryska modell heter alena shishkova. Gud vad vacker hon är!

Perfect two

-Cause your the apple to my pie.
Your the straw to my berry.
Your the smoke to my high.
And your the one i wanna marry.
Cause your the one for me for me.
And i'm the one for you for you.
You take the both of us of us.
And were the perfect two.

- Kan du inte bli min snart?

23:23

GODNATT! Dröm söt hihi. *pussar mina handleder och önskar mig något*


Plugg, plugg, plugg.

Kom hem för en stund sen. Har inte gjort något speciellt idag. Efter skolan kom Therese till mig så plugga vi, åt osv. Känns så jävla skönt att få något gjort! Stack sedan ut en stund och träffade Julia. Sitter nu och pluggar, om man vill ha bra betyg så gäller det att plugga! hehe ;) Har funderat på att duscha och sedan mysa med en kopp te, läxor och skön musik, låter ändå rätt chill..? :) Iallafall lägger upp lite bilder från de senaste dagarna eftersom jag inte varit uppdaterad! PUSS.
och nej inte seriöst :) någon random bild på Hannah och Cassandra påväg till Gympan!
Konfan!
Någon outfit
Hannah & jag!
Jullebulle och marreparre
Har massa mer bilder men det får räcka! :) Ska också försöka fixa ett tidinställt inlägg för imon eftersom jag inte hinner blogga så mycket under skolan.

sann romans

Sitter i skolan och har EA.. Går ganska seeegt just nu! Varför? Jo för jag har fastnat ;) Nä Maria nu får du fan jobba!! Skriver kanske senare KRAM.



Någon ful bild jag hitta. :)

Hallå!!

Hej på er! Bloggar nu från mammas iPhone, åh saknar när min mobil va såhär hel.. Haha har kanske missat att berätta men hela min iPhone är heeeelt fuckad!! Har inte haft ork att lämna in den även fast jag vill för nu har typ touchen (?) gått sönder så kan nästan inte göra något med den mer förutom att ringa och smsa som tar världens tid.. Iaf ville bara skriva lite har tyvärr inte haft någon ork för bloggen för att ja satsar mycket på skolan nu! Hörs PUSS. Random bild som fanns på mammas mobil.


Hallå!

Har inte haft tid och ork till bloggen de senaste dagarna, FÖRLÅT! Men måste priotera skolan just nu. Hade gympa sista lektionen, segt haha fast ändå skön gympa lektion! ;) Fick lite söta smycken igår av mamma som jag visar sen eller något. Idag är det tjejgrupp så ska dit vid sju antagligen. Ska ta och fixa mig osv så hörs senare KRAMIS.
Någon bild på mig hehe :)

Tisdag 10 Januari

Hej kom precis hem efter att varit lite med några kompisar efter skolan. Gjorde inte så mycket satt & pratade om allt möjligt osv.. Kändes väldigt skönt att komma tillbaka till skolan, träffa alla jag inte fått se på lovet! Bara segt att nu är det back to reality. Ska verkligen satsa allt nu på skolan för vill verkligen komma in på gymnasium! Var så jävla trött igår ikväll så somnade och det blev adrig något inlägg. Tänkte visa er vad jag köpte igår på Gina. :) Fortsättning på denna dag kommer vara ganska tråkig ska nog vara hemma idag orkar inte gå ut så ska bara ta det lungt & ha en "ta hand om mig själv dag" hihi hörs kanske senare PUSS.
Har verkligen varit på jakt efter ett nitbälte hade sån jävla tur för det var det sista! Ringen fick också följa med hem.

Vad jag fick i julklapp!

Allt är överallt så tyvärr orkar jag inte ta kort på allt jag fick så jag gör en lista!
  • Presentkort
  • Digitalkamera
  • Sims 2
  • Kläder
  • Våffeltång
  • Smycken
Det fick jag i julklapp! :)
Ska nog göra ett inlägg senare ikväll hur jag sminkar mig om inte? Så ska jag försöka göra ett videoinlägg på det! ;)

Gissa vad!?

- Ja ser de snöar ja ser det snöar det var väl roligt hurra!

Gud vad glad jag blev! Gick för en stund sen till köket för att göra te så kollar jag liksom ut genom förnstret, fattade liksom int bilden att det snöa efterssom det var så längessen jag såg snön! Åh så mysigt. Den här snön har jag väntat på, synd att den inte kom till jul!

Kör på en lista, igen!

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
Två

Vilken svordom använder du mest?

Fan, tror jag..

Äger du en iPod?
Ja

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
No

Vilken var den senaste filmen du såg?
Kan inte namnet så jävla många namn i en och samma film men den jag var på bio sist har skrivit det på bloggen.


Har några av dina vänner barn?

Ja!

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Beror på hur mycket jag vinner! ;)

Har någon någonsin kallat dig lat?
Självklart!

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Vanlig

När var senast någon stötte på dig?
Haha kommer inte ihåg.

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Flumride!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Yes, kommer alltid finnas haters så!

Tittade du på tecknat när du var liten?
ja det klart!

Hur många syskon har du?
1

Äger du några band t-shirts?

Nej. Vill ha, one direction!!!!

När flög du senast?
Somras!

Läser du för skojs skull?
Om jag har lust så går i perioder :)

Pratar du några andra språk?
Engelska då & kan det mesta i spanska.

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Både och antagligen 

vilka läder har du varit i?
Grekland, Danmark, Tyskland, Turkiet, Kina, Filipinerna.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?

Jajajaja!!

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Yes!

Vad har du med dig in på bion?

Oscars!
Vem var din favorit lärare?

Är och kommer alltid vara Per!

vilken är din favoritlåt just nu?

I have many!

vem pratade du senast med i telefon?
Julia

har du nånsin varit kär?
Klart jag har, är de nu också!

kan man va kompis med ett ex?
Kan kan man, beror väl lite på hur ens förhållande sluta osv.

vilken är din favoritfärg?
Rosa, svart, vit & turkos!

hur många kuddar sover du med?
5

tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja!

när grät du senast?
Förra  veckan i guess.

när fick du senast en puss?
Igår

vad kan vara det mest avtändande hos en kille?
Lukten typ.

finns det någon som vet allt om dig?
Ja!

tror du på änglar?
Ja!

hur många par skor har du?
Ingen aning.

vem fick du senast sms ifrån?
Julia

Vad har du för väder?
Molnigt

Har du en blogg?

Hm, va är det jag skriver på nu?


vad har/är du just nu?
Haha jag har det rätt så mysigt och är väldigt död.

vart är du just nu?
I mitt rum

Sovit bra..?

Om ni har det kan inte vi byta plats..? Har sovit så dåligt va! Vaknade vid tre av att jag inte kunde sova och va upp till sex, halv sju. Vaknar nu och är död. Käkar risgrynsgröt haha. Idag är det väl en ta det lungt dag eller något.. Åh fyfan skolan imon :( Inget jag ser ifram emot!

Söndag 8 Januari

Kom nyss hem efter att ha följt Therese & Bella till bussen. Gjorde inte så mycket idag, tog det lungt. Va hemma hos mig, pratade osv medans Bella & Therese fixade sina naglar. Inga bilder från idag tyvärr och har verkligen inte haft någon ork till att ta kort på allt jag fick i julklapp! Men lovar, det kommer framöver! För mycket av det jag fick i julklapp har jag antingen börjat använda så det ligger lite här och där eller så har jag köpt upp de så ifall det inte blir någon bild på vad jag fick kan jag göra en lista!? :) Ska ta och fixa lite te och senare lana Sims eller något. Kommer antagligen vakna upp av bank & buller igen imon för då ska de lägga kakel i köket!
Bild på mig & Julia för några dagar sen!

Ångest.

Gick upp ung kvart i tre idag. Dushade direkt & åt sedan lunch/middag. Ska ta och träffa tjejerna sen för de är fan sista dagen på lovet kan man säga! :(
Jag igår!
Skriver sen och ska försöka göra ett inlägg med vad jag fick i julklapp, KRAM!

Svar på kommentar!

Hej Daniella! Tack va snäll du är, blir jätteglad!
Jo kan nog fixa det imon, maybe ;) & Smink video får jag fundera lite på annars kan jag ju lägga upp vad jag använder steg för steg..? Kram! :)

With Therese

Kom hem för en stund sen. Sitter här med Therese vi gör inte så mycket skulle sätta på tv:n men efterssom vi hållt på att renovera hallen & köket var vi tvugna att ta bort tvsladden som gick i hallen så nu funkar tv:n inte på något konstigt sätt.. Ser man bara myrornas krig.. Kul! Vi ska ta och fixa lite chai latte, mums! Lägger upp bilderna från dagen nu.
Hmm..
Storlek 35, hihi.
Me and my brother.
Hjärtegull!
Kommer nog med ett inlägg lite senare KRAM!

UPDATE
La inte in dagens outfit, here it comes!
Blus, Jeans, Primes!

4 strikes, yeaaah!

Sitter hemma hos Julia just nu. Vi gör inte så mycket ska sen till mig och äta. Bowlingen va faktiskt jättekul! Känndes som det var jättelängessen jag umgicks med min familj.. Vann också, 4 strikes inte illa va? ;) Ska väl antagligen vara i kyrkan senare för den öppnar idag. Bilder från bowlingen kommer senare ikväll antagligen!

Sagt det tidigare men jätteglad över alla söta bloggare/läsare som komenterat min blogg, ni får mig att vilja fortsätta blogga! :) Mycket kärlek till er!! KRAM.
Just nu.

Bowling!

Vaknde vid tolv idag asskönt även fast jag och julia gick & la oss vid fem, sex igår hehe..
Sen får jag ett samtal från pappa där han säger
-Ta med dig Julia vi ska åka och bowla!
- De är astråkigt att bowla!
- Nej du ska med blablabla..
Så vi stressade för att komma hem skulle va hemma halv tre & då säger pappa att vi inte ska bowla föränn fyra..
Hörs väl senare eller något!
Idag fyller Julias kille 15 år, GRATTIS SEBBE! <3
Bebbes är de, vart tillsammans i snart 14 månader! WOOPWOOP

@ julias place

Hej kom hem till Julia precis. Hennes mamma har gjort dipp med gurka, morot & chips, mys! Så vi ska sätta på en film & ha det bra! Va gör ni denna fredag kväll? Så ni får iaf ha det jätte bra så hörs vi senare eller imon! Lägger upp lite bilder från ikväll och dagen.
Jag idag, Dr Denim Jeans, Stickad svart tröja & primes.
haha försökte att göra den klassiska hopp bilden, men lyckades inte..
KRAM

The devil inside.

Måste bara se den filmen! Den verkar skit bra! Men kommer dö..

Just black.

just black

just black by mariamercado featuring black high heels

Acne racerback tank
€54 - youheshe.com

 

 

Jeffrey Campbell black high heels
$195 - jildorshoes.com

 

Cuff bangle
£55 - josephm.com

 

MTWTFSS Weekday silver bangle
€20 - weekday.com

 

 

Collaget gjort av, mig! Enkelt, stilrent, SNYGGT!


Fredag 6 Januari + DAGENS

Vaknade nyss, åh är helt jävla död.. Va uppe hela natten som jag vart under nästan hela lovet. Måste städa mitt rum idag det är KATASTROF! Ska väl träffa de andra sen vill ta vara på de sista dagarna nu innan med skolan börjar och det tycker jag ni också ska göra! Eller iaf ni som går i skolan! :)
DAGENS HUMÖR: trött men superglad över en speciell sak. ;)
DAGENS KLÄDSEL: Efterssom jag vaknade nyss så har jag inte tagit på mig ngt speciellt sitter nu i en magtshirt & hotpants haha..
DAGENS MUSIK: Auburn, Perfect two!
DAGENS SAKNAD: Han.
DAGENS LÄNGTAN: Det jag också ser ifram emot!
DAGENS HAT: Inget hat.
DAGENS VILL: Att ja får träffa han.
DAGENS VILLE INTE: Städa mitt rum & stiga upp från sängen haha..
DAGENS MYS: Jadu.
DAGENS GÅ UPP: typ nu.
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: Städa mitt rum.
DAGENS JAG ÄR: trött

Lite dagens nä nu måste jag fan upp hörs senare, PUSS








OHERREGUD!

Igår natt när jag inte kunde somna var jag inne på youtube och försökte komma på låtar jag lyssna på som liten.. Blev helt galen när jag hittade dessa två!! Haha kom ihåg när jag va liten satt och dansa till dessa videos när de gick på Mtv & ZTV haha oså tyckte man att alla tjejer i musikvideosarna var så jävla snygg & man ville vara som de, någon som känner samma som jag när ni ser videona..?


Nu ska jag kolla på film & mysa med mitt te KRAM så länge!

Vill du vinna ett smycke?

Va då med i Isabel Lundkvists tävling på hennes blogg klicka på denna länk för mer information! http://www.mondoblog.se/isabellundkvist/2012/01/05/tavling-vinn-valfritt-smycke/#comments Jag är med & deltar!

Hittade inte mitt bredband.

Hej! Har inte kunnat blogga idag för hittade inte mitt lilla bredband som hade gått sin väg haha, tro mig jag sprang runt som en galning! Iaf har inte gjort så mycket idag träffat tjejerna osvosv..
Efterssom jag aldrig kunnat blogga föränn nu så lägger jag upp dagens outfit nu.

Nej vafan.. Ett sista inlägg haha!

Efterssom min statestik höjt säg åh blir så glad hoppas ni fortsätter läsa min blogg! Så tänkte ja svara på en frågelista som jag gjort innan hehe så de nya läsarna som kommer in vet lite om mig!
156. Barnprogram du avskyr: Drömmarnas trädgård, blä.
157. På din fritid: Är jag med vännerna eller dans!
158. Men vill: Ingenting
159. Om sex månader: Är det typ sommarlov vill ha det nununu
160. Samlar på: inget.
161. Din värsta ovana: Att jag ställer om dygnet på loven..
162. Din bästa ovana: Vadå bästa ovana?
163. Kändis du skulle vilja vara: Rihanna eller Cassie!
164. Kändis du skulle vilja vara med: Alla killar från One direction! *Smälter* Och Chris Brown också! Hur fan kan ja glömma han!?
166. Du blir glad av: Att mina nära vänner mår bra!
167. Du blir förbannad av: När folk sprider falska rykten!
168. Din bästa raggningsfras: Hahaha..
169. Drömjobb: Stylist!
170. Om du fick 10 miljoner: Skulle jag köpt ett fint hus till mig och min familj i Hawaii sen en lägenhet i Miami till mig själv, en snygg bil och donerat pengar till hemlösa barn resten skulle jag antagligen spara.
171. Bästa ställe i ditt hemland? Boracay & staden där släkten bor (Olongapo)
172. Det här skulle du inte göra ens om du fick en miljon: Fan va svår.. vet faktiskt inte!
173. Största hemlighet: Får inte du veta!
174. När ingen ser dig: Ser de mig inte ;)
175. Nära-döden-upplevelse: Tror inte jag har ngn.. Eller kommer på!
176. Ditt livs bästa ögonblick: Åh va svåra frågor du ställer.. Vet inte!
177. Bok och låt du önskar du hade skrivit: Bok: Syskonkärlek, låt: Young wild and free!
178. Dina bästa festkläder: Tajt klänning med högklackat eller tighta snygga byxor med en snygg top instoppat till ett par högklackade skor!
179. Bästa tekniska uppfinningen: Datan, mobilen & tv!
180. Levande begravd eller levande kremerad: Haha hur fan ska man kunna bli levande kremerad? Även om jag hatar att prata om döden så väljer jag hellre levande kremerad för de kan man inte ens vara så jag kommer antagligen vara död! Hade fått panikångest av att vara levande begravd.
181. Du kommer till himlen / helvetet: Himmelen såklart!
182. Brott du begått: Har inte begått något brott.
183. En sak du stulit från en kompis: Stjäl inte saker från mina kompisar!
184. Du har knarkat / testat droger: Aldrig!
185. Om Ja; Vad:
186. Har du någon bästis? Ja men inte bara en utan flera!
189. Gruppsex: Har jag inte haft!
190. Har du haft sexuella fantasier om det egna könet: Då menar du samma kön? Nej.
191. Har du haft sexuella fantasier om vänners föräldrar/syskon: Nej va äcklad jag blir!
194. Har du använt sexleksaker: No
195. Vilka:
196. Antal one-night-stands du har haft: Är ju oskuld så 0
197. Har du betalat för sex: Nej
198. Det kostade:
199. I din umgängeskrets har du haft sex med: Nobody cuz i'm virgin!
200. Könssjukdom: Nej!
201. Vilken:
202. Från vem:
203. I din umgängeskrets vill du helst ha sex med: Ingen!
204. Har du varit otrogen: Ja när jag inte visste vad kärlek va!
205. Mot vem: Don't remember
206. Med vem: Samma som den övre.
207. Din konstigaste sexuella upplevelse:
meeeeeeeen.
208. Beskriv dig själv med tre ord: Social, snäll, omtänkssam
209. Har du nån gång varit deprimerad: Inte deprimerad men ledsen.
210. Känner du någon som varit/är deprimerad: Ja!
211. Finns det någon du vill lägga en förbannelse på: Hmm, försöker tänka.. Ah!
212. Har du blivit behandlad som skit av en vän? Nej!
213. Vad gjorde du då:
214. Vad får dig alltid att skratta? Mina vänner!
215. Har du bra självförtroende? Försöker ha!
216. Älskar du livet? Klart jag gör!
217. Vad önskar du? Pengar!
218. Vad tycker du är gott? Godsaker!
219. Vad har du för humor? Haha hur fan ska jag förklara min humor!? Har väldigt internt humor saker som bara jag och mina vänner förstår hänger du med vad jag menar då?
220. Har du varit fruktansvärt kär någon gång? Jaaaa, är det nu så!
221. Vad ska du göra idag? Somna till en film med godsaker!
222. Vad ska du göra där? I sängen? Sova!!
223. Har du varit på IRL-träff? ?
224. Har du fått vänner via webben? Yes
225. Vad gör du mest när du är vid datorn? Bloggar och kollar andra blogga + musik!
226. Vad läser du varje dag? Bloggar?
227. Vad dricker du varje dag? Powerking haha..
228. Favoritdagstidning: Har ingen.
229. Favoritveckotidning: Solo!
230. Mobiltelefonen betyder för dig: Kontakt, internet, musik & kamera!

Sjukt att en kille kan få en så knäsvag!

Åh sitter & tänker på han.. Han som får mig att bli helt knäsvag & stum när han kollar på mig eller säger hej. Det har gått ett halvår och jag är fortfarande fast vid den killen! Känslan av att inte få se dig eller vara med dig är så äckligt jobbig! Önska så att du va här med mig! Så sjukt ändå haha. Jag är helt jävla galen i dig det räcker med att få höra din röst eller se dig en dag för att göra mig så jävla glad. Ditt leende är så jävla sött att ja typ dör! Och dina ögon får mig fan att smälta för du ser ut som en liten hundvalp hihi. När jag ser en massa söta bilder på ett "gulligt par" eller en romantisk film tänker jag mig att det är du & jag. Haha vilka tankar jag har! Åh ditt namn går inte att raderas från min hjärna tänker på dig hela tiden ibland kan det vara hur underbart som helst, men de kan ochså va smärta. Smärtan av att du inte är hos mig.
Godnatt sötnosar hör av mig imon!

Hemma!

Kom hem för en kvart sen. Filmen var helt ok. Ganska långtråkig och en sån film där man väntar på att något ska hända men de kommer inte.. Gör inte så mycket nu ska ta och fixa lite te och sen spela Sims hela natten eller något. Aja tog inte så mycket bilder från bion så orkar inte lägga upp de hehe. ;)
Poäng mellan 1-5: 2,5

Dagens look.

Stickad tröja, Jeans, Skjorta, primes.
Måste sticka nu lite stressad puss! Skriver närja kommer hem antagligen!

Svar till Amanda!

Sidan kunde inte hittas när jag skulle svara på din komentar så får svara på den här!
Tack va gullig du är! :) <3 Ja det gör jag så det kan vi gärna göra om du vill? Vi ska se en film som heter Martha, Marcy, May, Marlene, kram! :)

Godmorgon!

Haha gud va det låter där ute.. Vågar inte heller gå ut haha.. Igårgjorde jag ett konto på nattstad har tänkt att börja blogga där tror jag. Men först vill jag försöka fixa min header dit så om någon snäll människa kan hjälpa mig med det? Jag börjar antagligen börja blogga på nattstad när den är fixad! Vad ska ni göra idag? Själv ska jag  och tjejerna iväg på bio! Hörs sen!

Cause you the apple to my pie

Kom hem för en stund sen efter att varit med tjejerna. Gjorde inte så mycket stack till torget och kolla runt hitta ett par söta trosor och en bh. Kan visa den imon! Fyfan vaknade av massa bultande och sågljud eller vad man säger haha vi håller nämligen på och renoverar golven så kommer antagligen vakna av det imon också..
Lägger upp två bilder på mig och Julia.
Haha lite döda.. Dan efter nyår.

Just nu

Håller jag på att laga Amerianska Pannkakor, mmm så sjukt gott!
Sen ska jag nog börja göra mig i ordning & träffa de andra tjejerna!

Bye 2011 hello 2012

Det har börjat!
Åh så underbar!
Haha go tjej!
Bella är pimp..
http://publishme.se/767568/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
Någon är glad?
12 slaget!
Tack för att jag fick välomna det nya året med er tjejer! För de är er jag älskar! Så synd att inte Cicci va med men om du ser detta så sakna vi dig! Hade iaf en otroligt rolig kväll. Nu är det 2012 we are gonna fuck the world!

helgen har varit underbar!

Okej, har inte orkat uppdatera under helgen så mycket..
Gott nytt år på er alla!!
Nyårsafton var en toppenkväll bara cicci som saknades!
Ska bara lägga in bilderna på datan så lägger jag upp de senare eller snart. Dan efter var vi alla tjejer helt  döda hehe så vi stack till pizzerian och käka pizza. Emma sov hos mig igår till idag, mys! Spelade Sims hela natten så är jävligt trött.. Håll ut lägger in bilderna nu!
Bild från förra veckan, haha eller kanske man ska säga förra året..?

RSS 2.0