Gudstjänst

Är på gudtjänst nu hörs när jag kommer hem!


Kvällsmat!

Nu blir det varma mackor med konfa gruppen mums!


Lite bilder från dagen!


Björkö!

Skidresan va jätterolig! Tog inte så mycket bilder men lite iaf hehe.. Är i björkö nu med konfan asmys! Har åkt fiskebåt och sitter nu på pizzerian. Ska väl tillbaka till kyrkan som vi också sover i och börja göra mat min mage skriker efter mat haha! Hörs sen eller ngt!


Fruktsallad!

Mys på tjejgruppen!


Keep surfing.

Hej!
Sitter och kollar big brother haha kommer nog följa denna säsongen som
Jag följde förra årets! Har inte gjort något speciellt idag skolan, läxhjälp, sovit osv. Har inte orkar gå ut och träffa tjejerna denna vecka.. Ville vänja mig att skolan börjat för ska ju ändå bort med alla tjejerna på hajk i björkö på fredag efter skidorna åh det kommer bli askul tror jag! Nu fick ni veta lite av hur min vecka ser ut. GODNATT!


Fettisdagen!

Hade dans idag as gött att det börjat igen! Längtar som bara den till fredag då de är skidor med skolan! Gör inte så mycket nu kollar big brother och spelar lite sims hehe :) Åt också en supergod semla!


Big brother!

Har precis fixat te och lite gott för ska titta på big brother nu! Hmm undra hur årets big brother kommer bli? GODNATT!


Godmorgon typ.

Fyfan säger jag bara. Är verkligen inte på något humör för skolan. Varför? För mina ögon vill blunda igen och hela jag vill somna om! Nää nu får jag fan börja ta och gå upp. Hörs sen.


Fuck school.

Japp. Då va detta lovet slut. Har det varit kul? Helt okej. Inte utnyttjats som det ska men jag behövde verkligen detta lovet!! Förlåt för min uslaa bloggning men har verkligen inte haft tid/ork. Ska försöka bättra mig till denna vecka. Säger godnatt nu så hörs vi imon! PUSS.


Bakdags!!

Nu blir de bakdags!


Julia gästbloggar

Hej alla underbara människor som följer marias blogg!
har ni det bra? för de har jag för att jag är med en tjej som lyser upp min värld.
Just nu är vi hemma hos mig och fixar till oss lite, för lite senare klockan 5 blir de konfirmation med andra underbara vänner! senare mot kvällen kommer de nog inte hända så mycket, kanske går hem lite tidigare för de är sjukt kallt ute.. VILL HA SOMMAAAR!
ganska gulliga bilder..


Just nu

På tjejgruppen, filmkväll! Mys!


Dagens!


Dag 18

Här handlar jag mest.

Det beror ju på vad jag ska handla. Men de affärer jag oftast besöker eller vad man ska säga är:

Fiorucci
Raglady
Tara
Hm
Alame
Gina tricot


Dag 17

Hit vill jag åka innan jag dör.

Jag vill åka till en massa olika länder gärna jorden runt! De länder jag MÅSTE åka till är i alla fall, Miami, New York, Karibien & ön där mamma mia spelades in. Vet inte va den heter haha..
-
Just nu är jag hos Julia med Hannah & Bella och väntar på att Julia ska äta klart. Ingen aning vad som händer idag hörs sen PUSS.

Väntar man på något gott väntar man aldrig för länge!

Just nu sitter jag med Emma och ska smaka på brylepuddingen som nyss blev klar. Yammi!


Ska ta och unna mig själv.

Med lite brylepudding, haha är lite lat så det är färdigt pulver men det blir nog bra ändå. Glad alla hjärtans dag på er mina söta läsare så skriver jag väl något inlägg senare!


Dag 13

Här har ni ett kort min mamma tagit på mig!


Maaat

Åh vad gott!


De missade dagarna.

12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu

Kan ta bilder med min mobil senare.

13. Ett kort någon annan tagit på dig

Kommer sooon, stay tuuned

14. Din högsta dröm

Haha har ingen aning..

15. En person/kändis du önskar att du träffat
Har ganska många jag vill träffa haha, men några av de är one direction, Rihanna, Snoop dogg & Wiz khalfia!

16. Detta gör jag på helgerna

Tar det lungt, spenderar tid med vänner & famlilj.




Did someone sad that it's valentines day? Haha i don't give a fuck, it's just tuesday.

Jaaa, glad alla hjärtans dag! Haha åh hade lovat mig själv att inte vara nere idag bara för att jag inte har någon på alla hjärtans dag.. Iaf så idag ska jag antagligen spendera dagen med mina vänner och senare med familjen!
Har nyss tagit en dush asgööttt. Ska ta och äta frukost/lunch ska fixa 30-dagars listan har ju varit dålig med den under helgen, hehe.. PUSS. :)

Lite update ba.

Har nu fixat lite kaffe och kakor för kvällen. Haha va lite småsugen så fick bli de då va.. Ska ta och läsa solo-tidningen mamma köpte till mig förut. Kan berätta lite kortfattat vad jag gjort till helgen eftersom jag inte skrivit så mycket på bloggen pga av att jag tyvärr inte orkat! I fredags va de konfa som vanligt lite sådär mysig start på lovet efter en seeeeg vecka med massa nationella! Lördagen var bar det av på en filippinsk fest helt OK. Söndagen var det taras fest! Så de är väl de jag gjort till helgen. Ska ta och försöka göra lite blogg inlägg denna vecka nu när ja har tid och ork. Ska ta och mysa med sängen PUSS.


RIP Whitney Houston

Det här är ett seeent inlägg.. Men det jag nyss fick reda på kom som en chock! Kan inte fatta att en av de största & legendariska kvinnor har dött. Jag är uppväxt till din musik och har alltid älskat dina vackra låtar. Många av dina låtar har så sanna låt texter och din röst har fått mig att rysa. Ingen, ingen kommer någonsin och då menar jag verkligen INGEN kommer kunna ersätta dig! Din musik kommer leva vidare. Vila i frid.


I know you hate my shoes, please hate them more because i don't give a fuck!

Hej på er!
Nationella gick jättebra iaf va ja känner och tror hehe ;)
Mamma ringde förut och sa att hon hade köpt fodrade palladium i svart för de va på rea. I know you love them! :)


Dag 11

11. En bild på någon du saknar

Någon jag saknar är min mormor som gick bort för två år sen. Jag har tyvärr ingen bild på henne men om du ser detta mormor så vill jag att du ska veta min saknad till dig. Jag önska jag fick se dig lika mycket som många av mina vänner få se sina mormor/farmor osv! Men det var ju inte så enkelt när du bodde på andra sidan jordklotet. Men jag hoppas du har det bra där uppe i himlen och kollar ner på mig! För jag kollar upp på dig då & då, det gör jag faktiskt. Jag älskar dig, världens bästa mormor! Vi ses. ♥

Trött tjej!

Hej på er är så jäääävla trött.. Har inte kunnat sova, kanske oroat mig för nationella som är idag..? Får se hur de går, wish me luck! Btw så kom min pappa hem igår va söt han är som köpte en parfym och en mascara.


Dag 10

10. Hur ser din framtid ut?

Jaaa hur ser min framtid ut..? Det har jag inget svar på för det vet inte jag men jag kan ju förklara hur jag vill/önskar att min framtid ska se ut.
Jag vill ju som sagt jobba med smink, hår och bli stylist! Om jag hade kunnat få bestämma det så hade jag självklart jobbat som stylist och vara en av de framgångsrika stylisterna i hela världen hehe ;) Då jag hade stylat en massa kändisar osv. Hade också velat flytta från kalla sverige till ett varmt land. Filipinerna eller Miami. Det är nog min drömframtid om man säger så haha..
MEN efterssom jag inte kan se in i framtiden ELLER bestämma över hur den ska bli så tar jag varje dag som den kommer och lever livet med nära & kära!
- Lev livet som om det vore din sista.
Bilderna är tagna från Google.

Epic


Superglad!

Gissa vad jag fått!? En ny iPhone som ni vet har ju min mobil varit sönder och inte lite utan KATASTROFALT sönder hehe. Så nu blir det mobilbloggning igen !!


Black and purple.

Drar mig mot dansen nu, hörs när jag är hemma!

Dag 9

9. I din väska finns...?



:

I min handväska finns de:

  • Plånbok
  • Handkräm & parfym
  • Solglasögon
  • Neccesär
Detta har jag i när jag går ut. Eller ska till stan osvosv.
Jag har ju lite mer grejer men detta är det jag oftast har i handväskan! :)

Inte hunnit..

Att blogga, har hat mycket i skolan plus Nationella. Hade det idag gick helt nog ganska bra,  hoppas jag på hehe!
har inte gjort Dag 8 & 9 på 30 dagarslistan så gör det nu. Har dans idag så ska äta lite och packa snart.
8. Bild på din garderob

Mitt rum är katastrof och jag skojar verkligen inte det ser ut som det varit krig eller något. Ehm, jag kan inte ta bild på min garderob nu pga av att rummet inte är städat och för att jag hatar mitt rum hehe.. Som de flesta vet ska jag renovera mitt rum så småningom har ju pratat med pappa om det och han sa nästa gång han kommer hem. Han kommer ju hem imon så renoveringen hoppas jag börjar denna månad! Jag har en garderob som sitter liksom i väggen om ni förstår? Sen har jag också en byrå men den är inte så speciellt stor så resten av kläderna som inte får plats i garderoben och byrån har jag slängt på soffan. Så jag hoppas ni förstår mig & jag lovar att lägga upp bild på detta när mitt rum är fixat eller åtminstonde städat! :)

Mys!

Mumsiga godsaker i väntan på att Jersey shore ska börja!


@stan

Blev fika iaf. Va jättelängessen ja åkte och fika med min mami. Ett tag gjorde jag det flera dagar i veckan, va hände med de liksom!? Köpte lite småsaker också inget speciellt. Hörs när jag är hemma PUSS.


SÖNDAG 5 FEBRUARI

Godmorgon sötnosar! Har ni sovit lika skönt som jag? ;) Vakna för inte så längessen gick in till köket där mamma hade gjort frukost. Ska kanske iväg och fika med henne sen. Får se men hörs kram!

Dag 7

7. Vem är den roligaste du vet?

Hmm, vem är den roligaste JAG vet..?  Jag måste nog säga att Hannah ligger etta! Den tjejen har galen humor och den har smittats vidare till mig sen barnsben! Vi har så många roliga minnen där vi skrattat så vi fått magknip haha skrattar bara genom att tänka på de! Sen tycker jag också Bella är väldigt rolig haha!
De flesta av mina vänner har jag liksom alltid något gott skratt med om dagen men skulle nog säga att dessa två personer är de som verkligen kan få mig att skratta! :D



Bella & jag, yeah!



Haha Hannah, galen brud aso!

Dag 6

6. Bloggarna du läser

Jag läser inte så många stora bloggar mer förutom Kenzas. Annars läser jag småbloggar osv. Läste mycket Foki ett tag men det gör jag inte mer iaf. Så det är väl de bloggar jag läser! :)

Crazyyyy

Hej på er. Åh fyfan tror jag håller på att bli förkyld va.. :(
Har inte hunnit blogga så mycket idag, hade helt enkelt inte tid. Men kan ta och berätta lite kort om min dag.
Slutade en timma tidigare idag, aschill! Efter det drog jag Hannah & My hem till mig vi gjorde inte så mycket. Sen vid fem drog jag mig vidare till konfan osvosv.
Följde Therese till busshållplatsen för inte så längessen så ska ta och fixa lite te och sätta mig framför tv:n.
Hörs imon! ♥

If you love me, let me know.


Dag 5

5. En bild på dig för 1 år sedan





2/2 Februari

Hej på er! Hur har ni det? Själv mår jag bra har inte hunnit blogga när jag kom hem från skolan, förlåååt. Iaf var på tjejgruppen förut käka semla, mmm! ;) Första semlan på året faktiskt! Har ni ätit eran första semla..? Ska ta och fixa lite te och sätta mig framför tv:n och vänta tills Jersey Shore börjar! Hörs imon KRAM.

Dag 4

4. En person du ser upp till

Hmm.. Vem ser jag upp till..? Jo när jag väl tänker så ser jag upp mot Kenza! Hon är så otroligt vacker och snäll jämfört med vissa av de andra toppbloggarna. Har alltid gillat henne sen ja börja läsa hennes blogg. Det jag gillar hos henne är hennes skönhet, stil & omtänksamhet. Hon är så otroligt snäll mot alla liksom! Ja sen ser jag ju också upp till min käre mamma! Jag älskar henne något så otroligt för att hon uppfostrat mig och tagit hand om mig. Hon är världens bästa och hade int klarat mig utan henne!  ♥





snabbt inlägg innan skolan (mmariamercado.blog.sw


Snabbt videoinlägg (mmariamercado.blogg.se)

Jag videobloggar om vad jag ska göra osv.


läxhjälp, nästa!

Passar på att lägga i dagens firre innan jag går tillbaka till skolan igen.







HA DeT GÖTT IGELKÖTT!

Onsdag den 1 Februari

Kom precis hem från slöjden. As gött att sluta nu! Fast ska tillbaka till skolan halvfyra då läxhjälpen börjar! Ska ta och äta lit osvosv. Uppdaterar inom kort! :)

Dag 3

3. Dina kompisar

Jag har så många kompisar så lägger upp bilder på de jag umgås med, does it sounds good? :)















På dessa bilder har vi då: Jag (hehe troligtvis), Cicci, Elin, Therese, Bella, Julia, Tara & Hannah. Har tyvärr ingen bild på emma en tjej som saknas alltså men ifall du ser detta så har jag dig med!
Älskar er tjejer & ni betyder otroligt mycket för mig!

- Girls just wanna have fun!

RSS 2.0